Jesteś tutaj: Strona główna » Pomoc » Sprzedawanie » Czarna lista


Czarna lista

Użytkownik, który znajdzie się na Twojej Czarnej Liście:

  • nie będzie mógł kupować towarów w Twoich ofertach,
  • nie będzie mógł do Ciebie wysyłać wiadomości za pomocą formularza kontaktu.

Aby dodać użytkownika do Czarnej Listy, przejdź do zakładki: Moje Oferty / Ustawienia / Ograniczenia.






    Strona wygenerowana 2019-07-18 21:02:24, 213