Zakład Masarski Wędliniarstwo Wyrób i Sprzedaż jest niewielką przetwórnią mięsną o głębokich tradycjach rodzinnych, której początki działalności datuje się na lata 30-ste XX wieku. Początkowo produkcja odbywała się przy ulicy Ogrodowej w Nowym Targu, a obecnie nieprzerwanie od 1993 r. wyrób tradycyjnych wędlin odbywa się w dostosowanym do tego zakładzie masarskim przy ul. Kokoszków w Nowym Targu pod czujnym okiem właściciela Kazimierza Bednarskiego.
Wszystkie wystawiane przez nas wyroby produkowane są w oparciu o tradycyjne podhalańskie receptury, gdzie oprócz wysokiej jakości mięsa znajdziemy wyłącznie naturalne przyprawy.
Wędliny wędzone są w naturalnym dymie z drzewa bukowego.
W ramach aukcji akceptujemy wyłącznie rozliczenia elektroniczne, takie jak Płacę z Allegro lub przelew bankowy. Szczegółowe płatności zdefiniowane są w każdej z aukcji.
Wysyłek dokonujemy po zakończeniu aukcji w ramach wyznaczonych dni realizacji w danej aukcji - w środy. Wysyłki dokonujemy za pośrednictwem firmy kurierskiej Siódemka lub GLS, koszt wysyłki dla wszystkich aukcji i produktów w wadze od 1 do 30 kg jest stały i wynosi 20 zł
W przypadku chęci otrzymania zamówionego towaru w określonym dniu, prosimy o stosowną informację drogą e-mail'ową: [email protected]
W oferowanych przez nas produkach NIE znajdą Państwo żadnych substancji konserwujących bądź wzmacniających smak lub aromat.