Konto firmowe
(Rejestracja: 2011-10-25, Logowanie: Ponad pół roku temu)



Ocena Świstak.pl
brak opinii
Logistyka: 0,0 Od kupujących: 0
Towar: 0,0 Od sprzedających: 0
Jakość obsługi: 0,0 Zobacz szczegółowe dane



Użytkownik nie posiada kontaktów





Wybrana aukcja użytkownika
Użytkownik nie posiada trwających aukcji






Historia z zapachem chleba w tle:

Chleby na zakwasie zaczęliśmy piec ponad rok temu. Po kilku tygodniach prób i eksperymentów stał się to jedyny chleb w naszym domu. Początkowo piekliśmy wyłącznie dla dzieci i siebie. Później chlebem częstowani byli sąsiedzi i znajomi, którzy z czasem zapragnęli mieć takie pieczywo na swoim stole. Kilku z nich udało się nam zarazić pieczeniem chleba, pozostali zaś zaczęli namawiać nas na odsprzedawanie części wypieków, a niektórzy z nich nawet deklarowali się zostać stałymi klientami naszej przyszłej piekarni.

Takie były początki, tak zaczynaliśmy i do tej pory nie możemy przestać.
Ciągle sprawia nam to wielką frajdę, a zapach pieczonego chleba unosi się w naszym domu.

Was również namawiamy do pieczenia chleba we własnym domu, oczywiście chleba wyłącznie na zakwasie.

Wychodząc jednak naprzeciw oczekiwaniom osób, które nie mają czasu na samodzielne pieczenie, uruchomiliśmy w Ostromecku pod Bydgoszczą mini piekarnię. Wypiekamy tam tradycyjne pieczywo wytwarzane metodą długiej wielofazowej fermentacji mlekowej.

Jeśli nie macie czasu na samodzielne pieczenie chleba w domu proponujemy Wam
prawdziwy chleb na zakwasie wytworzony metodą wielofazowej fermentacji mlekowej.
Chleb, któremu poświęcono odpowiednią ilość czasu, aby wydobyć ze składników to co najlepsze.
Chleb, który odwdzięcza się wspaniałym smakiem, zapachem i korzystnym wpływem na zdrowie.
Chleb, który syci, zachowuje długo świeżość i starzeje się z godnością.


Strona wygenerowana 2016-12-06 15:15:33, 213