|
|
27 maja 13:35
Witam osoby znające się w temacie znaczków.
Posiadam znaczną ilość znaczków zagranicznych lecz nie znam wartości ich. Moja prośba czy jest ktoś chętny aby mi pomóc w identyfikacji znaczków i podania ceny.Bardzo prosze o odpowiedź pozdrawiam |
||
![]() |
01 lipca 21:49
Użytkownik tomclass napisał(a):
>Witam osoby znające się w temacie znaczków. Posiadam >znaczną ilość znaczków zagranicznych lecz nie znam >wartości ich. Moja prośba czy jest ktoś chętny aby mi >pomóc w identyfikacji znaczków i podania ceny.Bardzo >prosze o odpowiedź pozdrawiam Ogólnie rzecz biorąc nikt Panu w tym nie pomoże. Przyczyna jest prozaiczna bo wycena znaczków to rzecz bardzo pracochłonna i zapewne wartość znaczków tego nie uzasadnia. Na dodatek przekazując komukolwiek znaczki do wyceny musi Pan zrobić ich specyfikację chyba, że przekaże je Pan ilościowo /sztuki?, na wagę?/. |
||
|
|
03 lipca 08:39
Witam
Znaczki wystawiłem na innym portalu wiadomo jakim wszystko od 1zł myślę że to jedyna opcja aby sprzedać i przekonać się ile są warte nick ten sam co na świstaku może warto zobaczyć moje aukcje pozdrawiam |
||
![]() |
03 lipca 22:08
Przejrzałem co nieco. Sukcesów nie przewiduję. Dzisiaj znaczki kasowane właściwie są bardzo mało zbierane /w ogóle w Polsce jest kryzys filatelistyki/. Widzę, że jest Pan nie bardzo biegły w "cyrylicy" /alfabet rosyjski i nie tylko!/. Jako przykład: Pańska aukcja oznaczona "przedmiot nr 1697406240" to Bułgaria. Nie wiem co Panu poradzić. Ja ten zbiór przewietrzyłbym /przekartkował/ i schował dla wnuków. Tak na marginesie to owe przekartkowanie - wietrzenie trzeba wykonywać nie rzadziej niż 3-miesiące a najlepiej raz w miesiącu a zagrzybione znaczki /żółte plamki/ natychmiast usuwał a klaser do wymiany bo w kartach będą dalej grzyby, które zarażą inne znaczki. Chyba, że to rarytasy to można próbować ratować odgrzybiając. Pomocny tu będzie doświadczony stary filatelista lub proszę przejrzeć forum dotyczące znaczków i znaleźć temat odgrzybianie znaczków. Powodzenia!
|
||
![]() |
03 wrzesnia 19:47
wystawiółm pan bez ceny min ... to wróży kłopoty ..
|
||
|
|
03 wrzesnia 19:59
Witam dlaczego kłopoty??
Został mi tylko ten album stary schaubeka reszta się rozeszła po Polsce;) |
||
![]() |
03 wrzesnia 20:24
bo taki dopisek - interesuje mnie cena 2000 zł -- nie ma zadnej wartości ...
|
||
![]() |
03 wrzesnia 20:25
1790817645 -- ten nr mam na myśli (all....)
|
||
|
|
03 wrzesnia 21:19
Bo tyle bym chciał uzyskać licytacja trwa i licze się z tym iż za kwotę wylicytowaną musze sprzedać.Zainteresowanie jest duże bo 30 osób obserwuje
|
||